Nectarine

Palveleva kivijalkakauppa

Molemmat liikkeemme sijaitsevat Punavuoren sydämessä, Iso Roobertinkadulla, toisiaan vastapäätä. Tilavat ja valoisat liikkeet sekä kauniisti asetellut tuotteet houkuttelevat Nectarinen maailmaan.

Meistä

Me Nectarinessa olemme jo yli 30 vuoden ajan halunneet tarjota tarkoin valikoituja, eurooppalaisia tuotemerkkejä asiakkaillemme, jotka arvostavat hyvää laatua, upeasti istuvia malleja sekä raikkaasti uusiutuvia mallistoja.

Valitsemme liikkeisiimme tyylikkään ajattomia, silti rennon moderneja vaatteita ja kenkiä työhön ja vapaa-aikaan.
Hyvä palvelu on meille kivijalkakauppana kunnia-asia. Vuosien kokemuksella tunnemme valikoimamme ja pyrimme löytämään juuri ne parhaat kokonaisuudet asiakkaillemme. Autamme mielellämme, mutta meillä saa myös katsella rauhassa.

Olemme erittäin iloisia laajasta joukosta kanta-asiakkaita. Jotkut ovat olleet mukana ihan alusta asti:)
Tavoitteenamme on Nectarinen tuotteisiin ja palveluun tyytyväinen asiakas, joka palaa liikkeisiimme yhä uudelleen.

Tervetuloa sovittamaan -kiva valikoima odottaa sinua!

Our Clothes

Know What You Wear

Valitsemme edustamamme brändit laadun ja hyvien istuvuuksien perusteella.

Mallistot uusiutuvat aina sesongin vaihtuessa, mutta myös pitkin kautta mallisto täydentyy, joten löydät aina jotain mielenkiintoista. Poimimme Nectarineen sesongin herkullisimmat ja tyylikkäimmät mallit ja värit.

Materiaaleista tärkeitä ovat cashmere, merinovilla, puuvilla, silkki, pellava ja laadukas viskoosi. Valmistajamme käyttävät mahdollisimman luonnonmukaisia raaka-aineita ja valmistustapoja.

Housujemme ykkösmerkki on saksalainen Cambio, housutalo, jonka valikoima on todella laaja, farkuista business-housuihin. Klassikot ovat aina toki mukana. Cambion laatu ja istuvuus on ihan omaa luokkaansa!

Monella brändeistämme on laajat valikoimat t-paidoista takkeihin ja näitä kaikkia löydät Nectarinesta.

Our Shoes

Have A Nice Walk

Haluamme tarjota ajattoman tyylikkäitä kenkiä, mutta myös esitellä uusia trendejä.

Kenkämme tulevat pääosin Italiasta, Espanjasta ja Saksasta. Tehtaat ovat brändien omia, joten myös heille on tärkeää, että lestit ovat hyviä, nahka laadukasta ja yksityiskohdat kauniita.

Useimpien tehtaiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan. Nämä brändit ovat asiakkaidemme suosikkeja, joiden laatuun ja lesteihin voi luottaa.

Mallistovalinnat teemme Milanon messuilla, jossa tehtaat esittelevät uudet mallit aina sesongeittain, puoli vuotta etukäteen.

Usein tehtaat tekevät kenkiimme haluamamme muutokset, joten juuri samanlaisia ei muualta saa.

Suurin osa tehtaistamme valmistaa koot puolikkaan välein, joka on monta kertaa tärkeää istuvuutta ajatellen. Meiltä löydät koot 36-41.